Werkplekken

Een goede werkplek begint bij ons!

Wanneer je aan het werk bent wil je je volledige tijd aan je werk besteden, problemen met ICT wil je er niet bij hebben, daarom bieden wij complete ontzorging voor jouw werplek(ken) aan. Van aanschaf en installatie tot aan het beheer en de updates wij regelen het!

Het bureau en bijbehoren stoel regelen wij niet.

Maar alle hardware is voor ons geen probleem! Zeg maar wat je nodig hebt, wij zorgen dat het allemaal staat en draait. Denk hierbij aan desktops, laptops, tablets, monitoren, beugels, verhogingen, toetsenborden, muizen, bekabeling en andere hardware oplossingen.

Hardware advies nodig? Laten we afspreken.

Weet je niet precies wat je zoekt of nodig hebt? Kom anders eens een kijkje nemen bij ons op kantoor of werk een half dagje bij ons. Meer lezen over onze hardware oplossingen? Klik op het knopje hieronder en lees verder.

Werkplekken zzp bedrijven zakelijk

Zakelijke e-mail oplossing

Een professionele e-mailomgeving straalt professionaliteit uit naar klanten, naast dit grote pluspunt is het ook een voordeel dat je beschermd bent tegen spam en dataverlies als je gebruikt maakt van e-mailoplossingen als Google GSuite en Office 365. Deze twee services maken gebruik van zeer krachtige servers en daar profiteren gebruikers van.

Meer dan een e-mail oplossing

Naast e-mail bieden dergelijke services ook gedeelde agenda’s en uitgebreide beheermogelijkheden. Dit is fijn voor zzp’ers maar ook voor kleine teams. Zo bestaat er ook de mogelijkheid om samen aan gedeelde documenten te werken en alle functies ook op mobiele apparaten te gebruiken, super handig!

Zakelijke clouddiensten

Voor sommige mensen is het idee nog steeds wennen, het feit dat je bestanden in de wolken worden opgeslagen. Nou wij kunnen die mensen wel uit de droom helpen. Die bestanden staan gewoon op een andere computer en niet meer op die van hun. Krachtige clouddiensten gebruiken bergen aan servers om al deze bestanden op te slaan zodat gebruikers dit zelf niet meer hoeven te doen. Voor velen een ideale oplossing voor data storage. Wij gebruiken er drie voor onze opdrachtgevers.

Google Drive, OneDrive & Dropbox

Je mag samen met ons kiezen welke het gaat worden. Welke dienst past het beste bij jouw werkwijze, levensstijl en digitale ervaring. Wel zullen wij adviseren om bepaalde clouddiensten te combineren indien gewenst. Zoal bijvoorbeeld de e-mail oplossingen van Google te combineren met Google Drive. Dit geeft als voordeel dat beide services compatibel zijn met elkaar. Lees verder en laat je adviseren.

Clouddiensten midden Nederland werkplek support
Software Support

Software & Support

Illegale software is niet meer van deze tijd! Software ontwikkelaars timmeren alles dicht en terecht ook. Wat wij belangrijk vinden: zorgeloos je primaire werkzaamheden kunnen verrichten. Daarom helpen wij ondernemers met hun software pakket en houden dit up 2 date! Vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud & Ondersteuning

Elke ondernemer maakt gebruikt van ICT oplossingen en heeft dus ook te maken met ICT problemen en deze moeten worden opgelost. Wij bij Wsmn zorgen ervoor dat dit soort problemen zoveel mogelijk voorkomen worden mbv. periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudscontract SLA (service level agreement) of ondersteuning op afroep.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.