Support op afstand

Hulp bij ICT op afstand

Heb je problemen met je werkplek? Dan wil je dit snel verholpen hebben. Normaal doen wij dit op locatie, maar in sommige gevallen ook op afstand. In zo’n geval nemen wij je computer tijdelijk over en is het probleem zo verholpen!

Loopt je PC vast of werkt mail niet?

En goed werkende PC of laptop is essentieel dat snapt iedereen. Loopt je computer niet lekker, komt je mail niet binnen of verstuurd niet? Laat ons er eens naar kijken op afstand. Onze support op afstand is al mogelijk vanaf 30 minuten.

Problemen met software of printer?

Zelfs je software of printer krijgen wij weer aan de praat. Alleen hebben wij ook jouw hulp daar een klein beetje bij nodig. Even mailen en bellen is voldoende.

Software Support

Support op afstand

Onze computer helden helpen je met elk computer probleem! Zij laten weten hoelang het ongeveer gaat duren en slepen je door het proces. Wat je ICT probleem ook mag zijn, onze toppers zullen het voor je fixen!

Snel en vakkundig geregeld!

Bellen is het snelst maar mailen mag ook. Jij download teamviewer en wij maken met jou een afspraak om het probleem te fixen. Wij nemen je computer over en daarna geven wij deze weer klaar voor gebruik aan je terug. Gewoon op afstand!

Download hieronder direct Teamviewer

Teamviewer voor Werkplek support op afstand

Heb jij snel online hulp nodig? Vul ons formulier in of bel 085 1300 643.