Blog

Home  /  Blog   /  Werkplek Support ook voor het thuiskantoor

Werkplek Support ook voor het thuiskantoor

Nu we in een tijd zitten waar het steeds normaler wordt om thuis te werken is het belangrijk om ook thuis een goede werkplek in te richten. Een goede werkplek is meer dan alleen een bureau, een stoel en de juiste zithouding, de apparatuur is minstens zo belangrijk om productief te kunnen werken. Werkplek Support Midden-Nederland is de specialist op het gebied van het leveren, inrichten & onderhouden van de ICT voor werkplekken voor het midden en kleinbedrijf, ook voor de thuiskantoren.

Professionaliseren werkplek

Werk jij vanuit huis en ben je toe aan professionalisering van je werkplek? Wij hebben een passende oplossing voor elk budget, van basic tot professional en van Windows tot Apple wij denken mee, installeren de werkplek en bieden support als er onverhoopt iets niet zo werkt als gewenst.
Wij helpen je kiezen bij de aanschaf, installeren & testen de PC/Mac vooraf bij ons op kantoor, komen de PC/Mac bij jou op je thuiskantoor plaatsen en leggen uit hoe alles werkt.

Optimaliseren werkplek

Heb je al een goede werkplek maar is je computer of Mac toe aan een opfrisbeurt? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kijken met je mee naar de mogelijkheden om zo veel mogelijk uit je bestaande systeem te halen zodat deze zo lang mogelijk mee gaat.
Onderdelen van het optimaliseren zijn onder andere: Het updaten van de computer, installatie Microsoft 365 (voorheen Office 365), installatie virusscan, opschonen oude software en bestanden, configuratie e-mail & het installeren van software/tools die jouw werk makkelijker maken.
Indien gewenst kunnen we het optimaliseren ook (deels) op afstand verzorgen.