Personal Shopper

Dé WSMN Personal Shopper

Wij merken dat een hoop ondernemers zich het liefst volledig storten op hun CoreBusiness en alle randzaken het liefst z.s.m. uitbesteden. Daar is waar wij om de hoek komen kijken. De dienst Personal Shopper is bijna uit nood geboren, bekende klanten vroegen ons persoonlijk hun hardware en software aan te schaffen.

Advies in hardware en software

De eerste adviesgesprekken waren zo leuk bevallen dat wij hier een dienst van hebben gemaakt. Inmiddels kopen wij voor verschillende bestaande klanten privé, persoonlijk of zakelijk hun laptop, beeldschermen etc. in. Wij stellen zelfs game PC’s samen voor de kinderen van 🙂

Van A tot Z geregeld – Plug and play

Wat is er nu mooier dan een persoonlijke assistent die hét voor je regelt. Na een advies gesprek kopen wij het materiaal en komen het op locatie bij je installeren. Na een korte uitleg ben je ‘Good 2 Go’ en gaan wij er weer vandoor. Het voordeel van een personal shopper.

Personal Shopper
Software Support

Software & Support

Illegale software is niet meer van deze tijd! Software ontwikkelaars timmeren alles dicht en terecht ook. Wat wij belangrijk vinden: zorgeloos je primaire werkzaamheden kunnen verrichten. Daarom helpen wij ondernemers met hun software pakket en houden dit up 2 date! Vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud & Ondersteuning

Elke ondernemer maakt gebruikt van ICT oplossingen en heeft dus ook te maken met ICT problemen en deze moeten worden opgelost. Wij bij Wsmn zorgen ervoor dat dit soort problemen zoveel mogelijk voorkomen worden mbv. periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudscontract SLA (service level agreement) of ondersteuning op afroep.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.