Onderhoud

Werkplek onderhoud

Iets waar helaas een hoop ondernemers op bezuinigen is het onderhoud van de werkplekken bij kleine en middel grote bedrijven. Vaak als er problemen worden ondervonden met de hard- en software is het kwaad al geschied. Hier geldt wat ons betreft; beter voorkomen dan genezen!

Voorkom problemen!

Wat wij onze klanten bieden is periodiek onderhoud aan de werkplekken, hardware en software. Zie het als een APK voor je werkplek zodat alles weer up2date is, zo voorkom je stress en irritatie en kun je gewoon ongestoord je werk doen.

Ongestoord blijven werken

Wij geven een SLECHT voorbeeld: Bij een niet nader te noemen klant waren onverhoopt de e-mailinstellingen gewijzigd waardoor de mail niet meer goed binnen kwam in Outlook.

Later bleek dat er tientallen aanvragen zijn blijven hangen op de server waardoor de ondernemer inkomsten mis liep. Dit wil niemand dus daarom, onderhoud je werkplekken!

Werkplek onderhoud backup

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.