Over ons

De kracht van ontzorgen

Ondernemers willen zich maar wat graag focussen op de corebusiness van hun bedrijf of organisatie. Wij bij wsmn.nl begrijpen dat maar al te goed en zeggen ook; doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarom helpen wij zzp’ers, kleine- en middelgrote bedrijven in hun ICT. Je kunt bij Werkplek Support Midden Nederland alles uit handen geven, wij regelen de rest. Zo kunnen ondernemers zich bezig houden met wat er echt toe doet!

Verhaal

Werkplek Support Midden-Nederland (WSMN) is het kleine broertje van 2BeFresh. Van veel klanten kregen wij de vraag of we ook de ICT konden verzorgen zodat ze voor alle “computergerelateerde” vragen bij één bedrijf konden aankloppen. Omdat de werkzaamheden niet echt binnen hetzelfde doel passen hebben we ervoor gekozen om dit apart op te zetten, zo is WSMN ontstaan. Wij werken op dit moment voor MKB’ers maar ook voor zzp’ers, voor iedereen bieden wij een oplossing op maat.

Gedachte

Wij van WSMN geloven in maatwerk, onze toepassingen sluiten aan bij wat jij wilt. Zo kunnen we de totale digitale informatiestromen uithanden nemen waardoor jij kunt doen wat je het liefste doet: ondernemen! Terwijl jij lekker blijft ondernemen verzorgen wij bijvoorbeeld updates, het aanleggen van Internet of het inrichten van een nieuwe werkplek met meerdere monitoren. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, kijk wat rond op de website of bel +31 (0)85-1300643 voor meer informatie!

Missie

Wij streven naar een optimale samenwerking met de klant. Wij werken vanuit de klant en niet vanuit onze organisatie. Jij zoekt een oplossing voor een probleem en wij vinden die oplossing en werken deze uit. Een samenwerking met WSMN is een open relatie waarin we graag de vrijheid van beide partijen respecteren.

Deze heren helpen u verder met uw ICT oplossingen.
Stef Lindeman Eigenaar Werkplek Support

Stef Lindeman

Wouter Post

Werkplek Support Midden Nederland helpt ons met internet, e-mail, computers en software.

Tobias Waardenburg - Bouw & Kozijnen Midden Nederland

Werkplek Support Midden Nederland heeft veel kennis & expertise, ze maken altijd tijd vrij wanneer er iets dringends is.

Joke Hooiveld - Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld

Werkplek Support Midden Nederland is al jaren onze vaste partner als het gaat om IT, zowel op het festivalterrein als op kantoor!

Patrick Westland - Podiumfestival
Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image