Ondersteuning

Ondersteuning door WSMN

Heb je problemen met je software of hardware en heb je hiervoor ondersteuning nodig? Wij van Werkplek Support Midden-Nederland schieten je te hulp! Om je werk te kunnen doen is het belangrijk dat je software en hardware in orde zijn. Wanneer je ondernemer bent, heb je hier zelf niet altijd de tijd voor of verstand van. Werkplek Support helpt je, zodat jij kunt blijven ondernemen.

ondersteuning
ondersteuning

WSMN biedt professionele ondersteuning

Wij bieden professionele ondersteuning voor software en hardware problemen. Van je internetverbinding tot aan het installeren van e-mailoplossingen en het installeren van printers en monitors. Je kunt ervoor terecht bij Werkplek Support. Heb je een software pakket nodig om je werk te kunnen doen? Wij zorgen voor de installatie en ook voor het onderhoud zodat je software altijd voorzien is van de nieuwste updates en goed werkt.

ICT ondersteuning

Voor ICT ondersteuning kun je bij Werkplek Support een onderhoudscontract afsluiten. Dan komen we eens in de zoveel tijd bij je langs voor een onderhoudsbeurt. Op deze manier zorgen we ervoor dat je geen problemen krijgt met je ICT. Wil je niet vast zitten aan een contract? Maak dan gebruik van onze ondersteuning op afroep! Dan kies je zelf wanneer je onderhoud wilt aan je ICT.

Wil je weten hoe we jou ondersteuning kunnen bieden voor software en hardware? Neem dan contact op via hallo@wsmn.nl bel naar +31 (0)85-1300643. Of vul onderstaand contactformulier in. 

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.