WiFi

Professionele WiFi oplossingen

Wil de ondernemer die nog onderneemt zonder het gebruik van internet zich nu melden bij de receptie. Het zal stil blijven verwachten wij, want internet is echt niet meer weg te denken in deze moderne wereld. Elke werkplek heeft een goed werkende verbinding nodig om optimaal te kunnen knallen. WSMN kan daar in ondersteunen en helpt ondernemers tevens met het aansluiten van een goed Wifi netwerk.

Repeaters & versterkers

Leuk zo’n snelle verbinding, maar deze komt vaak binnen bij de voordeur. Dat wil dus niet altijd zeggen dat je achterin het pand ook een perfecte verbinding hebt. Uiteraard is dat op te lossen met wifi versterkers en -repeaters. Ook dit kunnen wij voor je regelen, wij kijken wat je nodig hebt, zorgen dat het in huis is en sluiten het voor je aan. Zo kan jij en iedereen ongestoord zijn werk doen.

Wifi oplossingen routers internet zzp mkb
Software Support WSMN

Software & Support

Na het inrichten van een werkplek komt onze expertise pas echt om de hoek kijken! Wij bieden onze opdrachtgevers volledige onderhoudspakketten, service en ondersteuning. Heb je problemen met je licenties, software, virusscanner of dergelijk dan lossen wij deze voor je op. Het instellen van e-mail en clouddiensten verzorgen wij ook, dit maakt ons een totaalaanbieder van formaat voor zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven.

Totaal aanbieder

Kortom, wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zorgeloos hun werk kunnen blijven doen, want wij geloven er heilig in; doe waar je goed in bent! Zo helpen wij ondernemers digitaal verder met hun bedrijven en organisaties. Hieronder enkele van onze tevreden opdrachtgevers. Benieuwd wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail gerust voor een telefonisch adviesgesprek of een live afspraak.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.