Printers

Professionele printer kopen

Wij bij WSMN worden ook wel omschreven als Peronal Shoppers, onze opdrachtgevers geven hun wensen namelijk aan ons door en wij regelen de rest. Zo doen wij dit ook met print-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven in Midden Nederland. De mensen opdrachten komen van onze vaste opdrachtgevers omdat ze al ervaring hebben met onze werkplek support oplossingen. Of je nu veel of weinig print wij kunnen je verder helpen.

Netwerk of draadloos?

Naast het koppelen van een printer op jouw netwerk kun je er ook voor kiezen om een draadloze printer aan te schaffen. Zo kan iedereen makkelijk met elk gewenste apparaat iets afdrukken. Let je dan wel een beetje op? Want papierverspilling daar wordt natuurlijk niemand vrolijk van ūüėČ

Je kunt bij ons ook een printer huren.

Printer kopen huren wsmn werkplek support
Software Support WSMN

Software & Support

Na het inrichten van een werkplek komt onze expertise pas echt om de hoek kijken! Wij bieden onze opdrachtgevers volledige onderhoudspakketten, service en ondersteuning. Heb je problemen met uw licenties, software, virusscanner of dergelijk dan lossen wij deze voor je op. Het instellen van e-mail en clouddiensten verzorgen wij ook, dit maakt ons een totaalaanbieder van formaat voor zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven.

Totaal aanbieder

Kortom, wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zorgeloos hun werk kunnen blijven doen, want wij geloven er heilig in; doe waar je goed in bent! Zo helpen wij ondernemers digitaal verder met hun bedrijven en organisaties. Hieronder enkele van onze tevreden opdrachtgevers. Benieuwd wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail gerust voor een telefonisch adviesgesprek of een live afspraak.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.