Laptops

Windows/Apple laptop kopen

De meeste zzp’ers of kleine bedrijven kunnen prima uit de voeten met een laptop en zitten niet persé vast aan een vaste werkplek. Perfect vooral ook voor bedrijven die net zijn begonnen. Je hoeft dan nog geen dure werkplekken in te richten als je nog niet weet welke kant het op gaat, maar wat voor laptop kies je dan? WSMN helpt bij advies en aanschaf van laptops voor de zakelijke markt voor zowel Windows als Apple apparaten. Wij helpen kiezen!

Windows/Apple laptop huren

Een andere optie is het tijdelijk of voor lange termijn huren van een laptop van WSMN. Deze optie is vooral handig als je nog niet precies weet hoe het gaat lopen als je een startend bedrijf of ondernemer bent. Misschien verwacht je wel binnen een paar maanden uit je jas te groeien en maak je dan de overstap naar vaste werkplekken. Hoe dan ook wij kunnen je helpen bij het huren van een Windows of Apple laptop met een uitstekende service en support.

Laptop kopen huren wsmn Utrecht IJsselstein
Software Support WSMN

Software & Support

Na het inrichten van een werkplek komt onze expertise pas echt om de hoek kijken! Wij bieden onze opdrachtgevers volledige onderhoudspakketten, service en ondersteuning. Heb je problemen met je licenties, software, virusscanner of dergelijk dan lossen wij deze voor je op. Het instellen van e-mail en clouddiensten verzorgen wij ook, dit maakt ons een totaalaanbieder van formaat voor zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven.

Totaal aanbieder

Kortom, wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zorgeloos hun werk kunnen blijven doen, want wij geloven er heilig in; doe waar je goed in bent! Zo helpen wij ondernemers digitaal verder met hun bedrijven en organisaties. Hieronder enkele van onze tevreden opdrachtgevers. Benieuwd wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail gerust voor een telefonisch adviesgesprek of een live afspraak.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.