Desktops

Desktop computer kopen

Bij WSMN helpen wij zzp’ers en bedrijven de juiste keuze te maken welke desktop computers geschikt zijn voor hun of haar werkplek. Wij brengen samen met onze opdrachtgevers de voorkeuren in kaart en zullen op basis daarvan met een concreet voorstel komen. Naast de computers en hun inhoud zorgen wij natuurlijk ook voor beeldschermen, toetsenborden en muizen, het hele pakket dus! Al onze eigen werkplekken zijn voorzien van dubbele beeldschermen welke met een HDMI aansluiting linken naar onze laptops, dit behoort ook tot de mogelijkheden, om maar even aan te geven hoeveel opties er zijn.

Desktop computer huren

Ook kun je bij ons terecht voor de verhuur van desktop computers. Wij gebruiken zelf hoofdzakelijk Apple producten maar kunnen je ook prima adviseren in Windows apparatuur, zeker als onze opdrachtgevers gewend zijn om hiermee te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij ons huren.

Verhuur verkoop computer werkplek support Utrecht Midden Nederland
Software Support WSMN

Software & Support

Na het inrichten van een werkplek komt onze expertise pas echt om de hoek kijken! Wij bieden onze opdrachtgevers volledige onderhoudspakketten, service en ondersteuning. Heb je problemen met je licenties, software, virusscanner of dergelijk dan lossen wij deze voor je op. Het instellen van e-mail en clouddiensten verzorgen wij ook, dit maakt ons een totaalaanbieder van formaat voor zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven.

Totaal aanbieder

Kortom, wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zorgeloos hun werk kunnen blijven doen, want wij geloven er heilig in; doe waar je goed in bent! Zo helpen wij ondernemers digitaal verder met hun bedrijven en organisaties. Hieronder enkele van onze tevreden opdrachtgevers. Benieuwd wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail gerust voor een telefonisch adviesgesprek of een live afspraak.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.