E-mail via Office 365

Professionele e-mailoplossing

Een professionele e-mailomgeving straalt professionaliteit uit naar klanten, naast dit grote pluspunt is het ook een voordeel dat je beschermd bent tegen spam, dataverlies en dergelijke aangezien Office 365 je data beschermt met hun krachtige servers. Optioneel is het Office 365 pakket leverbaar met de krachtige software voor Windows & Mac.

Waarom Office 365?

Office 365 is vergelijkbaar met het Google Drive pakket, het grootste voordeel aan Office 365 is dat het naadloos werkt met het meest gebruikte mailprogramma ter wereld: Microsoft Office Outlook.

Kosten

De prijzen van Office 365 (online mailomgeving) starten vanaf €4,20 per gebruiker per maand, dit pakket is ruim voldoende voor de meeste bedrijven, voor bedrijven die ook de software willen gebruiken van het Office pakket is er een pakket van €10,50 per gebruiker per maand.
Deze kosten zijn exclusief het overzetten en inregelen van de mail, deze kosten zijn eenmalig en zijn per bedrijf verschillend, deze kosten kunnen, zodra de werkzaamheden inzichtelijk, zijn worden ingeschat.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.