Google Drive

Professionele Cloud oplossing

Iedereen is vrij om Google Drive te gebruiken en dan vooral particulier. Je krijgt dan 15 GB die je moet delen met je Gmail account. Zakelijk gezien krijg je per gebruiker 30GB en bij een stapje hoger 1TB per account (vanaf 5 gebruikers).

Leuk al die GB’s en TB’s maar wat kan ik ermee? Eindelijk heel simpel; je kunt overal ter wereld bij je bestanden en kan dus overal ter wereld werken! Naast het makkelijk beschikbaar maken van je bestanden maak je dan ook nog gebruik van de veilige servers van Google en de mogelijkheid om alles te koppelen via G-Suite.

Google Drive voor jouw bedrijf

Waarom Google Drive?

Er zitten een paar grote voordelen aan Drive van Google, de grootste voordelen zijn de lage kosten & het makkelijk samenwerken met collega’s.

Kosten via Google GSuite

De prijzen van Google GSuite starten vanaf €4 per gebruiker per maand, dit pakket is ruim voldoende voor de meeste bedrijven, voor uitgebreidere gebruikers die onbeperkt opslag willen is de prijs €8 per gebruiker per maand. Deze kosten zijn exclusief het overzetten en inregelen van de mail, deze kosten zijn eenmalig en zijn per bedrijf verschillend, deze kosten kunnen, zodra de werkzaamheden inzichtelijk zijn, worden ingeschat.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.