Clouddiensten

Al jouw bestanden in de cloud

Verschillende clouddiensten

Voor sommige mensen is het idee nog steeds wennen, het feit dat je bestanden in de wolken worden opgeslagen. Nou wij kunnen die mensen wel uit de droom helpen. Die bestanden staan gewoon op een andere computer en niet meer op die van hun. Krachtige clouddiensten gebruiken bergen aan servers om al deze bestanden op te slaan zodat gebruikers dit zelf niet meer hoeven te doen. Voor vele een ideale oplossing voor data storage. Wij gebruiken er drie voor onze opdrachtgevers.

Google- & OneDrive

Je mag samen met ons kiezen welke het wordt. Beide eindigen op Drive maar zijn wel van een andere bedrijf. Ook hier geldt welke je kiest aan de hand van je eigen voorkeuren en ons advies. Wel is het raadzaam dit te combineren met de e-mailoplossing van dezelfde aanbieder. Maak je keuze uit Google of Microsoft.

Dropbox zakelijk

Een andere clouddienst is Dropbox zakelijk. Deze dienst raden wij aan als je enkel bestanden in de cloud wilt opslaan en op meerdere apparaten wilt beheren en gebruiken. Iets minder uitgebreid maar wel onwijs handig!

Clouddiensten midden Nederland werkplek support

De professionele cloud-service van Google

Al je bestanden overal bereikbaar

Je bestanden veilig in de cloud

Interesse in onze diensten? Stel hier jouw vraag of vraag advies.